21 dec

De donkerste dag van het jaar, keerpunt in je leven?

Vandaag komt de zon op om 8.45 en gaat al onder om 16.30. Het is 21december 2013: de kortste en donkerste dag van het jaar.

Vandaag vijf jaar geleden, op een van de moeilijkste momenten in mijn leven, schreef ik daar dit gedicht over. En dit bracht me meer moois dan ik ooit had durven dromen. Mijn leven is na die dag volledig veranderd en op dit moment ben ik in balans en compleet gelukkig met de liefste man die ik me kan wensen, vier geweldige kinderen, het werk dat ik doe en een heerlijk huis in Utrecht.

Kort

En dat wens ik jou ook toe. Wanneer jouw donkerste dag ook is, hoe moeilijk je het nu ook hebt, hoe diep je ook zakt. Ook jouw donkerste dag brengt je naar het licht.

Charlie Paludanus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *