Andere boeken

Boeken

 

Boeken die helpen bij herstel boulimia en eetstoornissen

Heel vaak krijg ik de vraag “Heb je nog een tip voor een boek voor mij”. En meestal is dat ook zo. Op basis van de specifieke worsteling of vraag van iemand, zoek ik dan een boek uit waarvan ik denk dat die heel passend is. De ene keer over persoonlijke ontwikkeling, de andere keer over gezonde voeding of specifiek over het herstellen van eetstoornissen. 

Nu leek het mij handig om een overzicht te maken van de boeken die ik gelezen heb en waarvan ik denk dat ze helpen bij het herstellen van een eetstoornis. Met daarbij wat ik eraan gehad heb of wat ik ervan vind. Op deze pagina geef ik allereerst een overzicht van de verschillende categorieën van boeken. Op de subpagina’s vind je de boeken met een omschrijving van mij en een link waar je nog meer reviews kunt vinden over deze boeken.

Heb je zelf een tip voor een boek, laat het me dan weten, dan ga ik die binnenkort ook lezen en zal mijn review hierover op mijn website zetten.

Vorm je eigen mening

Op deze site geef ik mijn manier van kijken en denken aan. En dat is ook wat ik doe bij mijn boekbeschrijvingen. Neem echter niets voor waar aan. Ook niet van mij. Vorm je eigen mening, pak eruit wat jou aanspreekt, waar jij wat mee kunt. En laat de rest gewoon voor wat het is.

Tips boeken eetstoornis

Op zoek naar een specifiek boek?

Niet gevonden wat je zocht? Of juist op zoek naar iets heel anders? Laat het me weten, dan denk ik even met je mee of ik nog wat weet.