NIEUW Boek Een emmer kots in de kast. En andere spraakmakende verhalen over leven, eetbuien en boulimia

Link naar inkijkexemplaar boek Een emmer kots in de kast_Vrij van Eetstoornis

Boek Een emmer kots in de kast. Een bundel verhalen over leven, eetbuien en boulimia. Ook verkrijgbaar als e-book. 

In deze bundel neemt Charlie Paludanus je op openhartige wijze mee in haar 35 meest spraakmakende blogs. Kwetsbare verhalen, verfrissende observaties en wijsheden met titels als ‘Gooi die weegschaal het raam uit!’, ‘Het is nu toch al een verloren dag’, ‘Dat stomme perfectionisme’. En natuurlijk over haar grootste schaamte en openbaring ‘Een emmer kots in de kast’.

Zo vormen deze gebundelde blogs een boek over vrij leren leven en eten. In Charlies blogs blijft niets onbesproken en daarmee is dit boek zowel fijn voor mensen die worstelen met zichzelf en eten als voor ouders, vrienden en familie.

Een bron van herkenning. Een glimlach. De schaamte voorbij. Ontwapenend eerlijk en behapbaar.

 

naar-bestellen

 

.

Inkijkexemplaar

Klik op de afbeelding om de inhoudsopgave en een aantal pagina’s uit het boek te bekijken.

.

Reacties van lezers

“Beste Charlie, tranen in mijn ogen. Om een emmer met kots? Je precies daarom. Maar ook omdat ik je snap, ik ken het gevoel. Ik ken de paniek die toe kan slaan als je niet de toegang tot het toilet hebt! Maar ook tranen omdat ik hier verbetering zie waar ik zelf alleen nog maar van kan dromen. Je bent een voorbeeld. Keep up the good work!”

“Toch maar gaan lezen… probeer het onderwerp eigenlijk te mijden! Mijn boulimia is een groot geheim… en ik schaam me voor de vele dingen die ik daarvoor heb gedaan en nog steeds doe. Maar dit boek lezen was voor mij een enorme opluchting.”

“Wauw, wat geweldig dit. En nee, zeker niet die emmer kots in de kast, maar dat u zo open bent over alles te praten.”

.

Verkrijgbaar als boek en e-book

Afbeelding boek en e-book Een emmer kots in de kast, en andere spraakmakende blogs over leven, eetbuien en boulimia

  • Titel: Een emmer kots in de kast. En andere spraakmakende blogs over leven, eetbuien en boulimia.
  • Luxe paperback | ISBN 9789493230682 | Druk: 1 | maart 2022 | 160 pagina’s | € 17,95
  • E-book | ISBN 9789493230880 | Druk: 1 | maart 2022 | 160 pagina’s | € 9,99
  • Uitgever: Vrij van Eetstoornis
  • Eerste druk 2022
  • NUR: 401, 770
  • Trefwoorden: boulimia, eetbuien, persoonlijke ontwikkeling, zelfhulp, eetstoornis, inspiratie, verzamelbundel, blogs, verhalen.

naar-bestellen

.

.

Over de auteur

Charlie Paludanus Vrij van EetstoornisCharlie Paludanus is eetstoornistherapeut en oprichter van Vrij van Eetstoornis. Zij ontwikkelde de LEVEN-methode waarmee ze mensen met eetstoornissen begeleidt naar een vrij leven en is auteur van het boek ‘Bevrijd jezelf van eetbuien & boulimia’.

Charlie staat bekend om haar verfrissende, positieve aanpak van eetstoornissen. Met de focus op persoonlijke ontwikkeling in plaats van eten en gewicht. En een grenzeloos vertrouwen in de veerkracht en het verandervermogen van de mens.

Ook is zij het levende bewijs dat je 100% kunt herstellen van een eetstoornis. Zij bevrijdde zichzelf van de boulimia waar zij tussen haar 20e en 27e aan leed.

2 thoughts on “NIEUW Boek Een emmer kots in de kast. En andere spraakmakende verhalen over leven, eetbuien en boulimia

  1. Charlie, ik heb net je boek uit. Het ontroert me. Vooral je puurheid. Ik herken veel van mezelf in jou. Ik vind het mooi hoe eerlijk en kwetsbaar je vertelt over je innerlijke wereld, je ziel. Ook mooi om te lezen dat de bevrijding van een eetstoornis niet hoeft te leiden naar perfectie en verlichting. Maar dat er doorheen het leven zich weer andere uitdagingen en lagen voordoen waar we onszelf doorheen moeten werken. Het brengt veel erkenning en herkenning dat we al goed zijn en altijd goed genoeg zijn geweest. Bedankt voor je openheid. Ik voel dat daar nog wat schaamte en schuld vast zit bij mij. Maar ook dat is oké. Ik ben ermee bezig. En je boek doet me inzien dat ik gewoon al keigoed bezig ben daarmee. Misschien komt er ooit een keer dat ik zelf naar buiten kom met mijn eigen verhaal, als ik doorheen die schaamte ben kunnen gaan. Je mag echt bewondering hebben voor jezelf hiervoor. Je bent een mooie ziel. Bedankt 🙏🏼🤗
    • We zaten net samen in een eetcafé te vieren dat het boek nu in de wereld is. En toen kwam jouw bericht binnen. Je had geen mooier moment kunnen kiezen. Zat gelijk met tranen van ontroering door je woorden en waar je staat. De herkenning in wat je zegt. De schaamte die we los mogen laten omdat wat we ook deden lange tijd ons overlevingshulpmiddel was. En dan denk ik aan jou en waar je gekomen bent met al je pracht, kracht en kwetsbaarheid. Menselijkheid. Op dat alles wat ons mens maakt er mag zijn. Lieve groet, Charlie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *