Gratis e-book

Gratis e-book “Help mijn kind heeft een eetstoornis. 7 tips” 

Heeft jouw partner of kind een eetprobleem of eetstoornis?

  • Maak je je zorgen over je kind of partner met een eetstoornis?
  • Weet je soms niet meer hoe je hiermee om moet gaan?
  • En voel je je hier machteloos, boos, schuldig, verdrietig of gefrustreerd over?

Download dan het gratis e-book

In het gratis e-book “Help mijn kind heeft een eetstoornis” vind je 7 praktische tips die je zullen helpen gemakkelijker te communiceren en om te gaan met je partner of kind en zijn of haar eetstoornis of eetprobleem. Het e-book geeft onder andere antwoord op de volgende vragen:

√     hoe kan ik mijn kind of partner beter helpen?

√     hoe zorg ik ook goed voor mezelf en de rest van mijn gezin?

√     hoe kan ik gemakkelijker communiceren met mijn dochter of partner?

     hoe ga ik om met mijn eigen emoties, angsten en frustraties?

√     hoe houd ik zelf meer energie en kracht over?

√     waar moet ik op letten als ik zoek naar hulp?

 

Voor wie?

Ja, en dan staat er in de titel “voor ouders”. En jij bent niet de vader of moeder. Hoe zit dat nu? Is het dan ook wel voor mij? Daar kan ik met een gerust hart “ja” op zeggen. Ik heb het boek geschreven met als voorbeeld de relatie tussen een ouder en een kind. De tips zijn echter universeel. Of je nu vader, moeder, broer, zus, vriend, vriendin of partner bent. Het gaat over communiceren en nadenken over hoe jij erin zit. Over duidelijk zijn en ruimte geven. Over de vraag of je nu hulpverlener bent of partner, ouder of vriend(in). Kortom, het is een boek waar iedereen wat aan heeft die te maken heeft met iemand met een eetstoornis als boulimia, anorexia of eetbuistoornis.

 

Gratis download

Wil je gratis het e-boek “Help mijn kind heeft een eetstoornis. 7 tips” ontvangen, laat dan je e-mail adres achter zodat ik het daarheen kan sturen.

In het boek vind je de beloofde 7 praktische tips  je wellicht tot nadenken zullen stemmen en die je zullen helpen in de dagelijkse praktijk. Maar vooral hoop ik dat de tips jou en je dochter, partner, vriend(in) meer lucht en ontspanning zullen geven.

Ik wens je veel leesplezier en vind het erg leuk om je reactie te ontvangen!

2 thoughts on “Gratis e-book

    • Beste Lieneke, ik hoop het ook. 11 is inderdaad wel heel erg jong dus ik kan me je zorg heel goed voorstellen. Ik zou met name aandacht geven aan tip 1 en 4. Wees vooral ouder die steun en liefde geeft en er voor haar is (tip 1) en zorg ook goed voor jezelf (tip 4). En zoek hulp. Mocht je nog met vragen zitten, dan mag je me ook altijd mailen. Charlie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *