Lucht je hart sessie

Lucht je hart sessie – voor ouders of partners

Taboe doorbreken geeft lucht schreef ik al in mijn blog in november 2013. En niet voor niets want zowel mensen met een eetstoornis als mensen in hun omgeving vinden het ontzettend lastig om over te praten. Om niet de vuile was buiten te willen hangen of doordat ze niet weten wat ze erover moeten zeggen of vragen. Of omdat ze echt niet weten hoe ze het probleem moeten oplossen.

En bovendien zijn er dan ook nog “de beste stuurlui aan wal” die overal verklaringen, meningen of oplossingen voor hebben. Zonder te weten waar ze het over hebben. Lastig voor degene met de eetstoornis maar zeker ook lastig voor jou als partner of ouder.


lucht je hart sessieWil je eens ongebreideld, onbevangen praten met iemand die er meer vanaf weet (ervaringsdeskundige en trainer is) en die onbevooroordeeld naar je kan luisteren en je kan bevragen? Maak dan een afspraak voor deze “Lucht je hart sessie”.

In een eenmalige*, individuele sessie kun je je hart luchten en je verhaal vertellen. Ik luister, jij vertelt. Ik vraag door en spiegel. Zodat je daarna opgelucht en met nieuwe inzichten weer verder kunt.

Wil je meer verdieping, kies dan voor de uitgebreidere “Lucht je hart + workshop sessie” of de intensieve “Lucht je hart + Training XL module“.

Praktische informatie

  • De “Lucht je hart sessie” vindt plaats in Utrecht op één van de locaties van Het Coachhuis (zie onderstaand formulier).
  • Wil je liever dat ik naar je toe kom voor deze sessie, overleg dan even over de mogelijkheden.
  • Tijdsduur van de sessie: 90 minuten

Lucht je hart – investering

Tarief € 127,50 (1,5 uur) inclusief btw**

* Dat eenmalige is natuurlijk niet zo hard als het er staat. Want wil je daarna nog een keer praten, dan mag je uiteraard altijd een vervolgafspraak maken. Ik ben er voor je.

**Helaas moet  ik afspraken afgezegd binnen 48 uur voor de afspraak in rekening brengen.

Meld je aan

Wil jij leren hoe je beter om kunt gaan met de eetstoornis van je partner of kind? Maak dan een afspraak voor deze “Lucht je hart sessie” via onderstaand formulier, telefoon (06-28211718) of e-mail.

Ik ben geïnteresseerd in:
Een afspraak voor een Lucht je hart sessie - 1,5 uur
Een afspraak voor een Lucht je hart sessie + workshop - 2,5 uur
Een afspraak voor een Lucht je hart sessie + training XL - 3 x 2,5 uur


Naam*

e-mail*

Telefoonnummer*

Aanvullende informatie of vragen
(geef eventueel ook aan op welk tijdstip ik je het beste kan bellen
en of je alleen of samen wilt komen)

Gegevens met * zijn verplicht