Ouders & partners

Hulp voor ouders en partners

Als blijkt dat je partner of kind een eetstoornis heeft, gebeurt er heel wat met je. Van schuldgevoel omdat je het soms jarenlang niet heb door gehad, tot boosheid en frustratie omdat je hem of haar steeds ongelukkiger ziet worden en je niet begrijpt waarom deze nu zo “abnormaal” met eten om gaat. Of erger nog, verdriet en machteloosheid, omdat je ziet dat het steeds slechter gaat met je kind of partner. Ga er maar aan staan. Wat moet je doen? Hoe kun je helpen? En hoe zorg je ervoor dat je zelf en de rest van de familie er niet aan onder door gaan.

Ben jij een van die partners of ouders? Dan kan ik je helpen. Ik heb namelijk speciaal voor jou een aantal programma’s ontwikkeld die je handvatten geven om om te gaan met jezelf of je kind of partner met anorexia, boulimia of binge eating disorder (eetbuistoornis).

Individuele programma’s voor ouders of partners

gratis e-book als je kind of partner een eetstoornis heeft

Gratis –E-book “Help, mijn dochter heeft een eetstoornis. 7 Tips voor ouders”.

In dit e-book vind je 7 tips die je helpen gemakkelijker om te gaan met je kind met een eetstoornis. In de dagelijkse praktijk. Natuurlijk zijn de tips in dit e-book niet alleen voor ouders bedoeld. Ze zijn ook voor vrienden en vriendinnen, partners, broers en zussen. Ze zijn universeel en gelden voor iedereen die te maken heeft met iemand met een eetstoornis.


Lucht je hart sessie (1,5 uur) – voor ouders of partners

lucht je hart sessie

Leven met iemand met een eetstoornis is soms een uitdaging. En je kunt er niet met iedereen over praten. Deze 90 minuten durende sessie geeft lucht en een frisse blik. Een gesprek met iemand die weet waar je het over hebt en met wie je open en eerlijk kunt praten over wat je bezig houdt. Met begrip en herkenning. Lees meer

Lucht je hart sessie + workshop (2,5 uur) – voor ouders of partners

Wil je naast je hart luchten ook leren hoe je anders om kunt gaan met je kind of partner? In deze workshop krijg je handvatten en leer je nieuwe vaardigheden hoe je het anders aan kunt pakken. Lees meer.

 

Lucht je hart sessie + training XL (3 x 2,5 uur) – voor ouders of partners

Dit intensieve programma is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Waarin je zowel jouw verhaal helemaal kwijt kunt als nieuwe manieren leert om je kind of partner te helpen. Je ontdekt onder andere hoe je gemakkelijker en duidelijker kunt communiceren, krijgt inzicht krijgt in de rol van voedingspatronen. En leert beter voor jezelf te zorgen. Lees meer.